Astrologie

Ik geloof dat alles gebeurt met een reden. De uitdagingen die op ons pad komen, de mensen die we ontmoeten. Maar ook wie we zijn en hoe we ons gedragen. Hoe kunnen we hiervan leren en ons hier meer bewust van zijn?

Door gebruik te maken van astrologie.

Leer jezelf nog beter kennen door je geboortehoroscoop

Astrologie verbaast mij keer op keer. Astrologie is zoveel meer dan alleen je sterrenbeeld en de maan. Astrologie kan jou duidelijkheid geven, onthult waar je verrassingen kunt verwachten maar laat ook je potentie zien.

Astrologie kan je bewuster maken van wat jij diep van binnen al weet. Waar je je onbewust (bewust) van bent. Het laat je glimlachen uit herkenning.

Astrologie kan je richting geven en kan je op weg helpen als je het even niet meer weet. Het maakt je ook bewust van jouw eigenschappen.

Dit is namelijk allemaal af te lezen aan je geboortehoroscoop.

Ieder mens en iedere geboortehoroscoop is uniek. Je kunt je geboortehoroscoop vergelijken met een foto van het heelal op het moment dat jij werd geboren. Op die foto zijn de standen van de planeten te zien. En aan de hand van die standen, kan ik onder andere je eigenschappen, je uitdagingen en je potentie aflezen.

Ben jij benieuwd wat er ‘voor jou in de sterren staat geschreven’? Ik ga met heel veel plezier op onderzoek uit voor jou.

 

Logo eline op t einde coaching

Eline Op ‘t Eijnde

Coaching naar rust, balans en zelfverbinding

Gemert, Noord-Brabant

info@elineopteijnde.nl

© 2024 Eline Op ‘t Eijnde Coaching - alle rechten voorbehouden