inner you

Alles wat je nodig hebt voor een gelukkig leven vind je in jezelf. Jouw eigen intuïtie is daarbij de beste raadgever. Daar mag je dus 100% op vertrouwen! Vind je het nog lastig om je eigen gevoel te volgen? Laat me je helpen op zoek te gaan naar de
Inner You. 

Ontdek jezelf met de steun van andere vrouwen

Een middag in verbinding met je intuïtie, de fluistering in jou. In verbinding met je ideeën en dromen. In alle rust stil staan bij wat er in je leeft, via de verbinding met jezelf. Terug naar Inner You.

Een samenkomst met vrouwen waarin we stil staan bij wat er in ons leeft.

Een samenkomst waarbij we in alle rust verbinding kunnen maken met onszelf, waarbij we uiting kunnen geven aan onze ideeën en dromen. We gaan helderheid krijgen over en toe geleid worden naar de eerste keuze die we daarin mogen en kunnen maken voor onszelf.

We gaan de tijd nemen om te luisteren naar wat onze intuïtie ons al langere tijd wil vertellen. We gaan luisteren naar de fluistering binnen in ons.

Events synced with Hipsy

1 op 1 ontdekkingsreis naar jezelf

Naast mijn vrouwencirkel kan ik je ook 1 op 1 helpen met de ontdekkingsreis naar jezelf. Ik neem daarbij alle tijd en rust om met jou persoonlijk te kijken naar de uitdagingen die jij ervaart om volledig op eigen gevoel door het leven te gaan. 

Logo eline op t einde coaching

Eline Op ‘t Eijnde

Coaching naar rust, balans en zelfverbinding

Gemert, Noord-Brabant

info@elineopteijnde.nl

© 2024 Eline Op ‘t Eijnde Coaching - alle rechten voorbehouden