Over Eline

Mijn pad naar coaching

Mijn avontuur in de wereld van coaching begon na een traumatische gebeurtenis op het werk, waar ik te maken kreeg met geweld. Dit moment had zoveel impact op mij en bracht me bij de podcasts van mijn eigen coach, waar ik leerde over het belang van focussen op de toekomst in plaats van graven in het verleden. Deze benadering vormt nu een essentieel onderdeel van ons zes weken programma.

Het ‘Aha-Moment’ van Mijn Roeping

Mijn echte roeping voor coaching werd duidelijk tijdens mijn studie Social Work. De gedachte om mensen te helpen zichzelf te helpen (in plaats van alles uit handen nemen voor de ander), resoneerde diep bij mij. Het idee van empowerment en persoonlijke groei, wat ik zelf heb ervaren met mijn eigen coach, is de kern van mijn aanpak in coaching.

Overwinnen van Persoonlijke Uitdagingen

De grootste uitdaging die ik heb overwonnen, is de traumatische ervaring met geweld op het werk. Dit incident, samen met de keuze voor mijn studierichting tegen de algemene verwachtingen in, en het staande houden in een vijandige werkomgeving, hebben mijn veerkracht en zelfinzicht aanzienlijk versterkt.

Mijn Levensmotto

Mijn levensmotto is: “Het leven is te kort om ongelukkig te zijn” en “Haal alles uit het leven, je leeft maar één keer.” Deze filosofie is de drijvende kracht achter mijn coaching en de manier waarop ik connectie maak met mijn cliënten.

Mijn Professionele Basis

Mijn professionele basis is gelegd met een HBO-opleiding in Social Work, specialisatie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Deze achtergrond is cruciaal in de manier waarop ik coach en mensen begeleid.

Mijn aanpak

Zelfreflectie vormt de basis

Mijn unieke kracht als coach is mijn rustige, aandachtige aanpak. Ik geloof in het richten op de toekomst met concrete, positieve stappen en het behouden van een lichte, humoristische benadering in de coaching.

Mijn Methoden en Technieken

In mijn coaching gebruik ik de spiegelmethode en stel ik vragen die klanten helpen hun eigen antwoorden te vinden. Ik integreer Reiki en bewuste ademhalingstechnieken om een balans tussen lichaam en geest te bevorderen. Deze technieken ondersteunen de kleine, behapbare stappen in onze programma’s, gericht op het bereiken van langdurige verandering en groei.

De Connectie met Klanten

Een diepe, betekenisvolle connectie met klanten is voor mij essentieel. Dit bereik ik door écht te luisteren en de tijd te nemen voor elk individu. In een wereld waar snelheid vaak de boventoon voert, bied ik een plek van aandacht, rust en authenticiteit.

Mijn Advies voor Potentiële Klanten

Als je overweegt een coach te zoeken, kies dan iemand waarmee je écht een klik voelt, iemand die jou helpt je eigen antwoorden te vinden. Ik geloof dat de antwoorden al in jezelf zitten, en het is mijn doel om je te begeleiden bij het ontdekken daarvan.

In ons coachingstraject, of het nu een reikibehandeling is of ons zes weken programma, streven we ernaar jou te ondersteunen in jouw unieke reis. Laten we samen de stappen zetten naar een leven vol authentieke keuzes, zelfliefde en balans.

Logo eline op t einde coaching

Eline Op ‘t Eijnde

Coaching naar rust, balans en zelfverbinding

Gemert, Noord-Brabant

info@elineopteijnde.nl

© 2024 Eline Op ‘t Eijnde Coaching - alle rechten voorbehouden